4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim ucretleri Giresun

 Web tasarım fiyatı bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalede sizlere Giresun web tasarım ücretlerinden örnekler sunacağım.

Türkiye'nin birçok il'inde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen şirketler arama motorları aracılığı ile Giresun ve Giresun dışındaki illerden en çok web dizayn fiyatları Giresun kelimesini aratıyorlar. Kişilerin tercihlerini Giresun firmalarından yana kullanmalarının en büyük sebebi Giresun tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her işletme hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük kuruluşlara hizmet vermiş olmasını ister. Bir ajans ne kadar çok referansa sahip ise bu işinde o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım fiyatları Giresun

Giresun web tasarım fiyatları web tasarım ajanslarının oldukça yoğun olan bir iş olmasından ötürü birçok il'e göre daha uygundur.

Giresun web tasarım fiyatları ne kadar?

Giresun web tasarım ücretleri ajans'a göre farklılık göstermekle beraber aşağı yukarı fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar yeni yapılacak özel web dizaynlar için verilmiştir. Firmamızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarım çalışmaları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayarak 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı web sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Giresun, web site tasarımı Giresun, Giresun web hizmetleri, Giresun web paketleri, Giresun web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder